Puru-kollektiivin teokset ovat tilattavissa sähköpostitse. Hinnat sisältävät toimituskulun ja mahdollisen arvonlisäveron. Saat laskun kirjatoimituksen mukana tai sähköpostitse niin halutessasi. Pääsääntöisesti käsittelemme tilaukset välittömästi ja lähetämme kirjat kirjeenä tai pakettina. Toimitukset lähtevät meiltä Postin tai muun sovitun toimittajan kuljetettavaksi pääsääntöisesti 2 arkipäivän kuluessa.

Tarjoamme tietyille kirjoillemme ennakkotilausmahdollisuuden jo ennen kuin ne ovat ilmestyneet. Tilaamalla kirjan ennakkoon tuet pienen julkaisuyhteisömme työtä sekä varmistat saavasi tuoreet julkaisumme ensimmäisten joukossa. Kunkin teoksen arvioitu julkaisuajankohta näkyy ko. julkaisun tiedoissa. Eannakkotilaukset laskutetaan heti tilauksen tultua. Jos kirjan ilmestyminen peruuntuu tai viivästyy merkittävästi julkaisijasta johtuvista syistä, ilmoitamme asiasta kaikille ennakkotilaajille ja palautamme jo maksetut ennakkotilaukset asiakkaille. Ennakkotilaustuotteet postitetaan virallista julkaisupäivää edeltävällä viikolla. Saat meiltä vahvistuksen, kun ennakkotilaustuotteesi on toimitettu.

Yhteystietojasi käytetään vain tehdyn tilauksen käsittelyyn. Puru-kollektiivi ei tallenna asiakkaiden yhteystietoja suoramarkkinointi- tai viestintätarkoituksiin.